Dades identificatives

El present lloc web www.arrova.cat és propietat d’ARROVA INTERNET AGENCY, SL (des d’ara ARROVA) amb domicili social al c/Girona, 161, -08402- Granollers- (Barcelona), CIF B-66919309, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 45722, foli 92, full 496874, inscripció 1a, telèfono num. 931426297, correu electrònic info@arrova.cat.

Condicions d’ús i responsabilitats

L’accés a aquest portal és gratuït, entenent-se que tot aquell que accedeixi o faci ús del mateix adquireix la condició d’Usuari i accepta sense reserves totes les presents condicions.

L’Usuari és el responsable del bon ús en general del portal, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que, si s’escau hagi de proporcionar per accedir-hi, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que en cada moment puguin considerar contràries a la legislació vigent, reservant-se el titular del portal el dret a impedir l’accés total o parcial al seu lloc web o a algun dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin el que preveuen aquestes condicions d’ús, eximint el titular del portal de qualsevol responsabilitat derivada d’actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.

Sense previ avís, el titular del portal es reserva el dret a fer els canvis i revisions que consideri oportuns en el seu lloc web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny del portal.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

El programari, el disseny, el codi font i tots els continguts del portal www.arrova.cat com ara textos, inclosos els Avisos Legals, fotografies, logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen al titular del portal o a tercers que han autoritzat el seu ús, estant protegits per la legislació de propietat intel·lectual i industrial.

L’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d’aquest portal o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització del titular del portal. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquest portal atorgada a l’Usuari es limita a la descàrrega d’aquest contingut i l’ús privat del mateix, sempre que es mantingui la integritat d’aquests continguts.

Queda expressament prohibida la realització de “framings” o l’ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, configuració original o continguts del portal.

El titular del portal vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, de manera que si considera que aquest lloc pogués estar vulnerant-, contacti amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que posem a disposició per aquest efecte.

Enllaços o hipervincles

Per tal de facilitar l’accés a pàgines web que el titular del portal considera que poden ser d’interès per a l’Usuari i no son de la seva titularitat, poden proporcionar enllaços a les mateixes, sense que pugui fer-se responsable dels continguts, del funcionament de la web enllaçada, o de possibles danys que poguessin ocasionar per l’accés o ús de la mateixa, de manera que l’usuari assumeix sota la seva responsabilitat totes les conseqüències fins i tot danyoses que poguessin derivar-se de tal accés.

Els enllaços d’altres webs a la de del titular del portal està prohibida sense prèvia autorització. En qualsevol cas, el titular del portal declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar a l’Usuari per l’accés i ús del portal que hagués facilitat l’enllaç.

Llei aplicable i jurisdicció

La legislació espanyola serà l’aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir en relació a l’accés i ús aquest lloc web. Sense perjudici del que s’estableixi imperativament per a casos especials i especialment respectant la legislació de consumidors i usuaris, amb renúncia a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre’ls, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Granollers.

©Tots els drets reservats.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!